Vi er stadig i live !! Og julen er over os

Hejsa

Kunne lige se at det var en måned siden sidste post på sitet, så ville lige gøre opmærksom at vi stadig er i live. Liva stortrives, og er en fantastisk glad lille pige, som altid smiler. Så der går godt i familien Keis Hansen(Christensen ??). Jeg skal snart have gang i at smide nogle flere billeder op, har masser liggende endnu, som endnu ikke er smidt op. Imorgen går turen til lægen, med tjeckup på både Liva og Jonathan. Bagefter skal vi hjem og pynte op til jul. Jonathan er allerede helt elektrisk over den julekalender, som han har fået af farmor & farfar, så mange tak til dem for det 🙂

Håber på en hyggelig december med god julestemninger.

/Anders

This entry was posted in Børn. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *