Vi er stadig i live !! Og julen er over os

Hejsa

Kunne lige se at det var en måned siden sidste post på sitet, så ville lige gøre opmærksom at vi stadig er i live. Liva stortrives, og er en fantastisk glad lille pige, som altid smiler. Så der går godt i familien Keis Hansen(Christensen ??). Jeg skal snart have gang i at smide nogle flere billeder op, har masser liggende endnu, som endnu ikke er smidt op. Imorgen går turen til lægen, med tjeckup på både Liva og Jonathan. Bagefter skal vi hjem og pynte op til jul. Jonathan er allerede helt elektrisk over den julekalender, som han har fået af farmor & farfar, så mange tak til dem for det 🙂

Håber på en hyggelig december med god julestemninger.

/Anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s