Så er der Jule dekorationer

Så er det lørdag den 3 december, og i dag kommer Farmor & Farfar, Dorte og Thomas, Emma, Email, Astrid & Anders, da vi skal julehygge ja vi skal :). Sanne stresser rundt nedenunder for at gøre klar, som sædvanlig. Vi skal lave jule dekorationer, og bare rolig der skal nok komme billeder op he he. Jonathan sidder her ved siden af og ser lidt tegnefilm mens der lades op til en dag fuld af leg, Liva tog ca 3 minutters middagslur, og var så sit sædvanlige glade jeg :).

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det skal nydes.

/Anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s