Så kom sneen til Nørresundby


jul_2005 045

Originally uploaded by Anders Keis Hansen.

Hejsa

Så kom sneen til Nørresundby, her den 29/12, så en lidt forsinket hvid jul. Jeg skovlede sne i morges sammen med Jonathan, og så drog vi fluks ud for at finde en bobslæde, hvilket vi fandt i Jem & Fix, og derefter direkte på “Dengang der var krig”, hvilket er hvad Jonathan kalder nogle bakker i nærheden, hvor der ligger en gammel bunker fra krigen. Det var skidesjovt vi pølede i en rum tid op og ned af bakkerne. Derefter hjem til en rask lille snebold kamp. Damn det er dejligt at sneen er kommet he he.

/Anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s