Store ting i det nye år.

Hej Alle

Lige et par store ting her fra det nye år. Idag startede Jonathan i børnehaven standparken. Vi pakkede madpakker i morges og drog afsted hele familien. Vi blev mødt af nogle rigtigt søde mennesker i børnehaven, som gjorde et rigtigt godt indtryk på os, og som Jonathan kunne lide. Jeg blev en times tid sammen med ham, hvor det gik rigtigt fint, jeg gik derefter hjem med Liva. Jonathan og Sanne blev der til 12.30, og alt i alt gik det rigtigt godt. Så her ses den store børnehave dreng med madpakke 🙂

Efter al den opmærksomhed på Jonathan, ville Liva også lige være med, så da vi et øjeblik ikke lige kunne se hende, gjorde Jonathan opmærksom på at hun stod op inde under bordet , så 6 måneder gammel har hun nu rejst sig selv op, hun er en imponerende lille
guldklump, så det skal i selvfølgelig også have et billede af, begge billeder kan findes i større version i fotoalbummet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s