www.live.com

Hej Alle

Har signet op som betabruger på www.live.com, de nye live sites fra Microsoft, det er sgi genialt. Live favourites, nu har jeg altid mine bookmarks ved hånden. Hvis det skulle være helt perfekt, skulle man kunne adde til live favourites fra IE, men dette kræver desværre MSN toolbar, og den kommer ikke på denne computer, bruger google her :), men tjek det ud på http://favorites.live.com/ .

Den anden ting er ret genial for dem af os der har eget domæne, og som gerne vil have en mailadresse med det domæne vi har købt. Kig på http://domains.live.com/ . Det er gratis mailhosting med op til 40 adresser pr domæne, det eneste du skal gøre er at pege mx record for domænet på server, som anvist under oprettelsen, og derefter opretter du mailbrugere som logger på via hotmail.com. Sgu da smart, meeen ingen roser uden torne, det er selvfølgelig kun amerikanerne der får 250MB inbox ;(, det sædvanlige, + at de liiiiige ligger en lille reklame i bunden af hver mail, men det må man jo se om man kan overleve, prisen kan man jo ikke klage over. Og det er jo skidenemt, hvis man har kontrollen over egen dns, hvis man ikke har det, skulle man tage og få det :). Og til det er der selvfølgelig kun www.gratisdns.dk , den fyr er fantastisk, og servicen er klippestabil. Kan ihvertfald anbefale det på det varmeste.

/Anders Keis Hansen

This entry was posted in Computere, Microsoft. Bookmark the permalink.

One Response to www.live.com

  1. Kristoffer says:

    Så har jeg skrevet til gmail, og spurgt om de ikke vil hoste mine domæner 🙂

    fuck hotmail 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *