Google og implantater

Hejsa Alle

Overskriften, google og implantater, hvad har det med hinanden at gøre, intet, det er bare de to ting jeg kort vil blogge om.

Var blevet lidt træt af google desktop, og så ud til at indexeringen konfliktede med min F-Secure og sløvede systemet ned. Så jeg afinstallerede Google desktop, med det resultat af jeg ikke mere havde nogen net forbindelse, weird ikke, jeg var nødt til at køre en system restore, men det betyder at jeg også fik google desktop tilbage, pisse irriterende. Så hvis nogen har oplevet noget lignende og fundet en løsning, så kontakt mig venligst.

Den anden ting er implantater, jeg kan huske alle de sci-fi historier jeg læste som ung(Læser godt nok stadig sci-fi 🙂 ). Men knap så meget sci-fi, en flok mennesker er begyndt at få sat RFID tags ind under huden, ved selvoperation vel og mærke, og benytter så disse RFID tags til at åbne døre, logge på computere etc. Jeg er både skræmt og facineret, hvad skal det ende med ??, men ser ud til at mine gamle sci-fi historier er ved at komme til live i denne tid. Læs mere på nedenstående links.

En gut der viser billeder af sine tags

Wikipedia definitioner af RFID

/Anders Keis Hansen

This entry was posted in Computere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *