Nu med Geo-Tag

Nu med Geotag , som i kan se kom der nu et blogmap på, der udfra en geotag på sitet, viser et kort over hvor i verden jeg befinder mig. Helt simpelt er det en længdegrad breddegrad der bliver angivet. Skal du også have en blogmap ?? :), det viser også andre bloggere i nærheden af dig, absolut dagens gadget he he.
Se mere på feedmap

skal du finde din længdegrad, breddegrad fandt jeg min på maporama, sikkert også andre, og der kommer en del popups, men når du finder din adresse, er der en info boks i bunden, 1 tal er Breddegrad, andet er længdegrad. For at geocode min wordpress har jeg brugt et plugin der hedder Geoplugin

/Anders Keis Hansen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s