Nu med Geo-Tag

Nu med Geotag , som i kan se kom der nu et blogmap på, der udfra en geotag på sitet, viser et kort over hvor i verden jeg befinder mig. Helt simpelt er det en længdegrad breddegrad der bliver angivet. Skal du også have en blogmap ?? :), det viser også andre bloggere i nærheden af dig, absolut dagens gadget he he.
Se mere på feedmap

skal du finde din længdegrad, breddegrad fandt jeg min på maporama, sikkert også andre, og der kommer en del popups, men når du finder din adresse, er der en info boks i bunden, 1 tal er Breddegrad, andet er længdegrad. For at geocode min wordpress har jeg brugt et plugin der hedder Geoplugin

/Anders Keis Hansen

This entry was posted in Microsoft, Wordpress. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *