Ice Ice Baby

Blev hjemme fra arbejde idag, efter at have ventet 3 kvarter på toget, alt er dækket i is her i Aalborg, det er vildt, strømmen kommer og går lidt, og der har ikke været varme siden kl 5 i morges. Men er sgi da lidt hyggeligt, at sidde herhjemme og være sneet inde, sååen da :).Så det bliver en dag med hjemmearbejde, da altid noget at man har muligheden, så den står på BDD(Business Desktop Deployment) projektplan, noget jeg alligevel skal igang med inden jeg søndag kl 14.30 drager til Göteborg i 4 dage på kursus i BDD, hos en fantastisk dygtig fyr der hedder
Johan Arwidmark, Microsoft MVP. Tror snart jeg får status af Groupie 🙂 Kursus med ham i KBH, snakkede med ham i Las Vegas til Microsoft Management summit 2005, hvor jeg også hørte hans oplæg, sidste måned så jeg ham i Gøteborg, og nu altså 3 dage mere med manden, men er sgu rart med den fyr der for det første er vildt teknisk dygtigt, og for det andet formår at formidle det rigtigt godt.

Man er vel nørd 🙂

This entry was posted in Arbejde, Computere, System administration. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ice Ice Baby

 1. Kristoffer says:

  Har du checket status på m0n0wall for nyligt? de har lavet en masse updates på captive portal.

 2. Flemming says:

  Hej 🙂

  Ville lige sikre mig du kender den her http://wpg2.ozgreg.com/index.php/Main_Page

  Mvh

  Pow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *