Nu med gallery

Så fik jeg integret gallery med WordPress, via dette geniale plugin, dermed kan du integrere dit eksisterende Gallery2, plugin hedder det dejligt mundrette WPG2(De har sikkert været i militæret for at lære forkortelser), men det var faktisk lige hvad jeg havde gået og kigget efter, nu kan jeg bruge mit eget gallery(Fotoalbum) direkte i både blogposts, og som i kan se i sidebar, kan der vises tilfældige billeder/albums, kan også meget andet.Takken for det går til Powdered aka Flemming, tak for tippet, og også til Poe 🙂

/Anders Keis-Hansen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s