Nu med Influenza

Så kom turen til mig også, så nu er hele familien praktisk talt nede og lægge med influenza, jeg har dog den lille fordel at jeg slipper for at få taget temperatur :), der der skal vel være nogle fordele ved at være den voksne, men begge ungerne er ramt, og man har ondt af de bette kræ, de har begge de berømte 11 taller under næsen, og Jonathan havde i går over 40 i feber :(, stakkels dreng. Han ser dog lidt friskere ud her til morgen, og vil gerne lege, det er forhåbentligt et godt tegn. I næste uge fylder jeg år, og runder et blødt hjørne på 35 år, så hus/Kæreste & 2 børn, må nok se i øjnene at jeg nu er blevet voksen. Meen det er også godt, jeg elsker hele min familie, og mit liv i det hele taget.

/Anders

This entry was posted in Børn. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nu med Influenza

 1. Kristoffer says:

  Så må du hurtigt se at få det bedre, for Mushroom vil gerne have en BBQ mere NU.

 2. Flemming says:

  Hej Sugar

  Tillykke med fødselsdagen forleden 🙂 Håber hele familien har det bedre igen nu…

  Jeg vil også have en BBQ mere!!! (men jeg kan godt vente til det bliver varmere 😉 )

  /Powdered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *