Og nu skal han være sund

Efter mange års mere eller mindre totalt fravær, er jeg idag trukket i mine gamle løbesko, og har løbet mig en tur. Har prøvet et par gange før, hvor jeg asede på og som regel endte med ondt i et eller andet led, så denne gang går jeg videnskabeligt til værks :). Det videnskabelige bestod så i at google på “Løbe program”, hvor jeg ca 2 sek efter stod med et begynder løbeprogram fra Iform. Så Dag 1 er nu komplet, og det gik let, tror det er en god ide lige at få muskler og led vænnet. Og jeg har en rar fornemmelse i kroppen nu 🙂 Her er programmet jeg følger hvis det skulle have interesse for nogen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Og nu skal han være sund

 1. Van/Erik says:

  God beslutning – håber du holder ved.

 2. Kristoffer says:

  uha dada

  jeg må jo hellere følge med, så du ikke løber fra mig.

 3. Milk says:

  Nice!

  Det må man da med på!

  Surt med den BBQ aften.. så ikke indlægget før i dag!

 4. Pingback: Another day in the life of… » Alt det fucking motion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *