Og nu skal han være sund

Efter mange års mere eller mindre totalt fravær, er jeg idag trukket i mine gamle løbesko, og har løbet mig en tur. Har prøvet et par gange før, hvor jeg asede på og som regel endte med ondt i et eller andet led, så denne gang går jeg videnskabeligt til værks :). Det videnskabelige bestod så i at google på “Løbe program”, hvor jeg ca 2 sek efter stod med et begynder løbeprogram fra Iform. Så Dag 1 er nu komplet, og det gik let, tror det er en god ide lige at få muskler og led vænnet. Og jeg har en rar fornemmelse i kroppen nu 🙂 Her er programmet jeg følger hvis det skulle have interesse for nogen.

4 thoughts on “Og nu skal han være sund

  1. Nice!

    Det må man da med på!

    Surt med den BBQ aften.. så ikke indlægget før i dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s