En test af Writely

Lige en test fra writely, hvis du ikke ved hvad det er så google det :). Writely er et af google nyopkøb, et Ajax tekstbehandlings program, der giver mulighed for at gemme dokumenter online, revisioner, samarbejde om dokumenter etc, og post til blogs, så dette her er skrevet fra writely, direkte til min lokale blog. Man skal jo prøve, men absolut ikke de samme funktionaliter i forhold blogning, og styring af billeder etc, men det skal jo prøves he he. Skulle du få lyst til selv at tjekke det ud så se mere her. Writely
Umiddelbart ser tekstbehandlingsdelen ud til at indeholde alle de standard ting jeg bruger, skal også ærligt indrømme at jeg ikke bruger ret meget over 10-20% af hvad de forskellige officepakker kan. Men jeg kan lave Farvet tekst, Underlinet tekst, Bold, italics

  1. bullet lister
  2. indsætte tabeller
  3. indsætte billeder direkte.
  4. Copy/paste
  5. Links
  6. Indrykninger
  7. Direkte posts til samtlige blogs jeg kan komme i tanke om, ret nifty

Det som er specielt ved det er for mig specielt at man har mulighed for at versionere dokumenter, plus arbejde sammen om dem i grupper, der er en del Web 2.0 over det 🙂 Det er som alle google produkter stadig en beta he he. Men det lugter snart af en hel officepakke med det hele. Lad mig se jeg har:

  • Gmail til mail, med integretet google talk
  • Hostet gmail med eget domæne(ved at flytte keis-hansen.dk over på en google account)

Jeg mangler bare lidt filestorage, også dækker det sådan set det meste af mit computer behov(ja ja ingen spil etc), men det er vel at mærke online det hele, dvs jeg er ikke bundet til noget bestemt computer. Jeg er selvfølgelig også signet op til alle Windows Live tjenester, så næste gang vil jeg give et indblik i hvad jeg mener om Microsofts bud på Web 2.0
Damn jeg har været aktiv 🙂 Er blogger genet endelig ved at kicke ind ?, well stay tuned, you migth find out.

Skal lige et billede ind til sidst, skal jo se om det virker fra Writely 🙂

Virkede det ?? 😉

Update, er ikke en test fra Writely, eftersom det fuckede mit layout op 🙂 Så her fra Live Writer.
/Anders

This entry was posted in Computere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *