Nu med Webcam :)

Så nu er vi på webcam, dvs har sådan set haft det et par år, men nu har jeg endelig fundet ud af hvad det skal bruges til, det skal selvfølgelig bruges til samtaler mellem børnebørn og bedsteforældre he he. Så vi er nu i gang, vi bruger Windows Live messenger til det, da min elskede “Miranda” desværre ikke understøtter dette. 

Og se jeg kan nu rent faktisk poste billeder til wordpress, uden at bekymre mig om at få dem lagt op, resizet etc. Så her den lille i hendes 1 webcam samtale :). 1 år er vel heller ikke for tidligt til det. Jeg glemte vist et link til livewriter i den sidste post, så her det http://windowslivewriter.spaces.live.com/ . Gør det nemt at poste, og understøtter fuldt ud WordPress ser det pt ud til. Og Ham selv i webcam samtale, skal i jo heller ikke snydes for 🙂

Og se hvordan teksten flyder omkring billedet he he.

Dagen idag er dedikeret til børnepasning, søndagshygge, og regnvejr. Og måske lidt til lidt Prey, uhmm, eller Wow, eller Age of Empires III, ahh det er rart med regnvejr he he

/Anders

This entry was posted in Computere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *