Ikke system administrator, nu kan du kalde mig Computer Hvisker

Læste endnu en engang et fantatisk afsnit af Bofh, hvor de opfinder konceptet Computer Whisperer, det er et fantatisk begreb, jeg tror at flere af vores brugere, måske hellere ville have den “mystiske” forklaring. Så er det lidt udenfor den påvirkelses sfære man selv har, og man kan skyde skylden på overnaturlige ting, hver gang ens computer fucker op. For det er selvfølgelig aldrig relateret til manglende viden. Den perfekte undskyldning, så nu er jeg “COMPUTER HVISKER”, Hmm, og “SERVER HVISKER”, og “NETVÆRKS HVISKER”. Stik mig lidt kyllingeblod, og et par frø øjne, og ved midnat virker det hele igen, hvis det vel og mærke er fuldmåne !!

BEAM ME UP SCOTTY !! WE ARE GOING TO WARSPEED

P.S Kæresten har oplyst mig op at der selvfølgeligt intet overnaturligt er ved en hestehvisker, uhmmm, yeahh right, de “hvisker bare”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s