Ikke system administrator, nu kan du kalde mig Computer Hvisker

Læste endnu en engang et fantatisk afsnit af Bofh, hvor de opfinder konceptet Computer Whisperer, det er et fantatisk begreb, jeg tror at flere af vores brugere, måske hellere ville have den “mystiske” forklaring. Så er det lidt udenfor den påvirkelses sfære man selv har, og man kan skyde skylden på overnaturlige ting, hver gang ens computer fucker op. For det er selvfølgelig aldrig relateret til manglende viden. Den perfekte undskyldning, så nu er jeg “COMPUTER HVISKER”, Hmm, og “SERVER HVISKER”, og “NETVÆRKS HVISKER”. Stik mig lidt kyllingeblod, og et par frø øjne, og ved midnat virker det hele igen, hvis det vel og mærke er fuldmåne !!

BEAM ME UP SCOTTY !! WE ARE GOING TO WARSPEED

P.S Kæresten har oplyst mig op at der selvfølgeligt intet overnaturligt er ved en hestehvisker, uhmmm, yeahh right, de “hvisker bare”

This entry was posted in Arbejde, Computere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *