Første børnesygdom

Så skete det, efter snart 4 år fik vi den første klassiske børnesygsom, nu sigerjeg vi, men jeg mener egentlig bette manden, den lille stakkel har fået skoldkopper, hvilket resulterede i en temmelig urolig nat, med ham der kastede sig rundt hele natten, og kløede som en sindssyg, og mig der trøstede og prøve at sprøjte noget zinksalve på til at tage kløen, gud hvor har man dog ondt af staklen, men se selv, damn det må være ubehageligt. Og den hastighed hvormed det kom er utrolig, fra et par små pletter bag ørerer ved sengetid til en næsten komplet dækning af hele kroppen i løbet af et par timer. Så det endte med at jeg blev hjemme fra arbejde idag, der er ingen børnehave for ham i denne uge, og nu starter kabalen med at få børnepasning arbejdsliv etc til at gå op i en større enhed, men skidt det vigtigste er at han får det bedre. God bedring min lille kriger 🙂

/Anders

2 thoughts on “Første børnesygdom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s