Første børnesygdom

Så skete det, efter snart 4 år fik vi den første klassiske børnesygsom, nu sigerjeg vi, men jeg mener egentlig bette manden, den lille stakkel har fået skoldkopper, hvilket resulterede i en temmelig urolig nat, med ham der kastede sig rundt hele natten, og kløede som en sindssyg, og mig der trøstede og prøve at sprøjte noget zinksalve på til at tage kløen, gud hvor har man dog ondt af staklen, men se selv, damn det må være ubehageligt. Og den hastighed hvormed det kom er utrolig, fra et par små pletter bag ørerer ved sengetid til en næsten komplet dækning af hele kroppen i løbet af et par timer. Så det endte med at jeg blev hjemme fra arbejde idag, der er ingen børnehave for ham i denne uge, og nu starter kabalen med at få børnepasning arbejdsliv etc til at gå op i en større enhed, men skidt det vigtigste er at han får det bedre. God bedring min lille kriger 🙂

/Anders

This entry was posted in Børn. Bookmark the permalink.

4 Responses to Første børnesygdom

 1. Iced says:

  Dunno if its my screen or not Sugar but is your head getting shinier ?

 2. Iced says:

  Dunno if its my screen or not Sugar but is your head getting shinier ?

 3. Cream says:

  Excalibur giv mig styrke!

 4. Cream says:

  Excalibur giv mig styrke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *