Podcast

Nu har jeg fundet den højere mening med min ipod, og det er podcasts, fundet mange lækre shows jeg kan lytte til under løb, bilkørsel, arbejde etc. Kan ikke leve uden min lille ipod nu. Her under finde du min lille personlige top 3 af podcasts, og det er en blandet flok, har mange flere, men dette er topscorerne.

  • LugRadio absolut top favorit, open source, linux, sort engelsk humor, og absolut meget partisk(er det et ord ?? 🙂 )
  • Harddisken fra DR på P1, kvalitets teknologi program, om alle de aspekter som teknologi påvirker.
  • .Net Rocks Nyeste indenfor .Net udvikling, ugentligt podcast til .Net udviklere

Kender du nogle gode podcasts, så lig lige en comment ikke ?? 🙂

 

/Anders

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Podcast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *