Skattejagt med GPS (Geo-caching) Update

Update, har lige ændret lidt på rækkefølgen, da en mere garvet geo-cacher lagde et par gode råd :). Tak til Annarella for infoen. Du kan se mere i kommentaren til denne post. Vigtigste pointe er at du skal vælge samme brugernavn, på geocaching.com & geocaching.dk. Tusind tak for den info

Havde et stykke tid hørt fra en kammerat, om Geo-caching. Geo-caching er en slags skattejagt med din gps. Og det er åbenbart en verdensomspændende sammensværgelse. Mig og Sønnike tog afsted med kammeraten og hans søn på vores første Geo-Cache tur. Han havde en gps og vi drog afsted mod kridtgraven i Nørresundby. Det var en skøn tog sjov tur, som både vi og ungerne nød. Hvad er ingredienserne så i en Geocache tur. God motion, og sjovt at finde en skat :). Husk lige på at dette er min Jomfru-Cache, men jeg skal nok ligge links til relevante site

 1. Lån/køb en gps modtager der kan vise vej til et givent koordinat
 2. Log nu på www.geocaching.com, opret bruger
 3. Opret en brugerkonto på www.geocaching.dk (alt er gratis)
 4. Se på deres maps hvad der findes af skatte i dit område, sindsvagt mange.
 5. Se beskrivelse, og nyd de mange historier som folk fortæller om de områder hvor cache/skatte er skjult. og tast startkoordinater ned
 6. Ud og gå i den dejlige natur, løs gåderne og brug din gps, find skatten.
 7. Skriv i skattens logbog at du har fundet den, byt evt med en lille ting, dvs du kan tage en lille ting i skatten, hvis du lægger en lille ting tilbage.
 8. Kom hjem til computeren igen
 9. Find skatten, fortæl om du kunne finde den, og hvad du evt har lagt/taget.

Du kan læse meget mere på de urler som er nævnt her i posten, men jeg kan afsløre at jeg har købt en gps idag :). God jagt

Profile for Shaitanis

/Anders

This entry was posted in Børn, Computere. Bookmark the permalink.

One Response to Skattejagt med GPS (Geo-caching) Update

 1. Annarella says:

  Hejsa og tillykke med din nye hobby! Men pas på – man bliver bidt af det 🙂

  Jeg vil bare til din fine liste over hvordan man kommer igang, anbefale at man opretter bruger på geocaching.com før man opretter sig på geocaching.dk, da det er en fordel at have det samme brugernavn de to steder – det giver nogle fordele, hvis man vil benytte sig af funktionen med at se på et kort, hvilke caches man har fundet f.eks. Og det er sværere at finde et ledigt brugernavn på .com, da det er internationalt, mens .dk jo kun er for de danske geocachere.

  May the satellites be with you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *