Færdig med løbeprogrammet

Så er jeg færdig med de 12 uger i løbeprogrammet, sidste dag i uge 12 er fuldført i silende regnvejr, men ellers komplet uden problemer, det blev til 30 minutters løb, og da jeg målte ruten efter på iforms løbeplanlægger
Havde jeg faktisk også rundet 5.3 km. Så det holdt sgu vand, den anden lyse side er at jeg også nu er 12 kg lettere, hvilket nok også gør det nemmere. Så jeg fortsætter frisk på 10km/60 minutters løb. Nu er jeg bare nødt til at gå ud og finde en god gave til mig selv som belønning he he.

Run damnit run !!

/Anders

One thought on “Færdig med løbeprogrammet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s