Færdig med løbeprogrammet

Så er jeg færdig med de 12 uger i løbeprogrammet, sidste dag i uge 12 er fuldført i silende regnvejr, men ellers komplet uden problemer, det blev til 30 minutters løb, og da jeg målte ruten efter på iforms løbeplanlægger
Havde jeg faktisk også rundet 5.3 km. Så det holdt sgu vand, den anden lyse side er at jeg også nu er 12 kg lettere, hvilket nok også gør det nemmere. Så jeg fortsætter frisk på 10km/60 minutters løb. Nu er jeg bare nødt til at gå ud og finde en god gave til mig selv som belønning he he.

Run damnit run !!

/Anders

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Færdig med løbeprogrammet

  1. Jess says:

    You Go Boy..

    Flot klaret hansen

  2. Jess says:

    You Go Boy..

    Flot klaret hansen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *