Så fik jeg den endelig opgraderet :)

Så skete det, jeg fik rent faktisk opgraderet bloggen til 2.0.5 :). 

Er samtid ved at makke med lidt nye themes, et lille lyspunkt i en ellers røv weekend. Hold i ryggen, som gør ondt af h……. til,  ser ud som om min overkrop er sat skævt på lige nu, så mange spændinger er der. Og bare for at gøre det hele bedre har jeg tilmed fået ondt i øret også, pga undertryk ?? så whine whine :(. Så lige nu er løbeprogrammet spoleret for en uge eller 14 dage alt efter hvor lang tid det varer.

 

 

 /Anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s