Lang tid siden sidst

 

Jeg har i det sidste stykke tid har temmeligt travlt, da jeg i den forløbne måned har overdraget mit gamle job som systemadministrator på EUC Nord til nye friske kræfter :). Jeg selv er her den 1/5 startet som systemkonsulent ved Topnordic. Hvor jeg lige pt er ved at finde mine egne ben, det er en stor organisation at komme ind i med enormt mange nye ting. Det er dog gået godt sofar, spændende opgaver, og flinke og kompetente kollegaer. Så kan være der kommer lidt mere om det fremover.

Joost

Joost er gået ind i en ny beta fase, hvor der nu er frie invites af friends, men selvom du ikke er en “ven” 🙂
så smid en kommentar hvis du vil have en invite til Joost.

Kan se at der nu er et stillingsopslag til mit gamle arbejde, så står du for at skulle søge arbejde som systemadministrator, kan jeg varmt anbefale EUC Nord, jeg har haft en rigtig god og udfordrende arbejdsplads, hvor jeg har udviklet mig meget, og du får lov til at arbejde med en meget bred vifte af teknologier.

Og hvis nogen skulle undre sig over billederne ude i siden pt, så er det min nye Nevø 🙂 Min storesøster Mette, Far Bo har fået dreng nummer 3, som skal hedde Nikolaj siger rygtet, så tusind gange tilykke herfra, lidt meget forsinket :). Men NÅEDE DET INDEN BARNEDÅBEN, jow jow

/Anders

This entry was posted in Arbejde, Computere, System administration. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *